Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3/2-11


Drömmar

I natt drömde jag om dig
Om hur du kom hem till mig
I natt drömde jag om dig
Om ditt vackra ansikte som log mot mig

Ångesten fylldes i rummet
och hatet spred sig i hjärtat

Hur kunde du göra så här mot mig
Betydde våra år tillsammans ingenting för dig

Jag vaknade upp i förtvivlan
och tårarna bara rann
Jag kände hur du mig har svikit
Sveket när du bara försvann

Jag ville verkligen inte vara så svag
Jag ville bara vara jag
Trodde det skulle vara vi för alltid
Men nu finns bara nätter av ångest och hat

För var natt du till mig kommer
och ingen ro i själen jag finner
Utan ångesten i mig den vinner




Fri vers av Joanna Camacho
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-03 13:54



Bookmark and Share


  Kalle.O
Kan känna smärtan i den här...
Bra skrivet!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Joanna Camacho
Joanna Camacho