Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011


Trött

Trött på att vänta, trött på att vänta.

Tiden den går, men jag står still.

Livet flyter förbi, men jag står still.


Trött på att vänta, vänta på dig.

Idag tar jag mitt steg

Idag tar jag ett steg.

Trött på att vänta, att vänta på dig.




Fri vers av Joanna Camacho
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joanna Camacho
Joanna Camacho