Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3/1-11


Ensam!!

Ensam

Ensam

Ensam

Känner jag mig kvävd

Förtvivlad

Vad ska jag göra

Visa mig min väg

Ensam

Ensam

Ensam

Står jag här nu

Förtvivlad

och nu orkar jag inte mer

Blodet forsar ner




Fri vers av Joanna Camacho
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-03 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joanna Camacho
Joanna Camacho