Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek...

Att älska är ingenting...

Att vara älskad är någonting...

Att älska och vara älskad är allting...




Övriga genrer av Dennis.
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-12-11 14:25



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Påminner mig om något de sa i filmen moulin rouge,
"the greatest gift of all, is to love and be loved in return"

Jättefint :)
2005-12-11

  Last Word Spoken
Underbart, med samma simplicitet som i dina övriga dikter berör du "allt".
Vakert, enkelt, sant!
"Att älska och att vara älskad är alltting"
Dennis, det här sparas i FAVORITER
Tack, kram/Loredana
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Dennis.
Dennis.