Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk identitet

Vill du ska förstå
Att det var något äkta jag ville ha
ifrån början
Ville inte bli kär i en falsk identitet
Inte längta efter någon som inte finns
Jag hörde ord ifrån någon som värmde mitt hjärta
Fick det att slå så fort så fort
Men såg en bild av en vacker kvinna.....som inte är du...
You break my heart!




Fri vers av Dennis.
Läst 543 gånger
Publicerad 2005-12-16 08:50



Bookmark and Share


    NoMi F
Stark text. Så känns det
som att det inte blev som du önskade
Tycker mycket om
Rubriken är bra
Bra
2006-01-08

  Last Word Spoken
Å denna var så stark,
så sentimental.
Låter som hon krossade
ditt hjärta, hoppas hon lät
dig förstå varför. Ibland är
det en stor tröst, kanske
för att skona andra hjärtan
och skona ditt hjärta.
Ibland blir vi krossade
då avsikten är avsedd att skona.
Väldigt många frågeställningar väcker
din dikt. Ta väl hand om Dig!
2005-12-20

    Evelyn
Smärtsamt.

Människor är svåra. Kärlek gör ont. Vi kommer alltid att krossas av dem båda.
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Dennis.
Dennis.