Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"En tår av glädje...\"

Sitter på en klippa vid havet.........Tänker på dig.......
Älskar dig.......så det gör ont i mig......

Du är allt det vackra...............allt det underbara.....

Känner en tår rinna ned längs min kind........ned i havet......

Tills den dagen kommer då de hittar min tår av glädje.............ska mitt hjärta älska dig...........min vän.......

Sitter på en klippa vid havet.........
Tänker på dig..........

Du är vackrare än livet...............
..........................för mig......


......slut......




Fri vers av Dennis.
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-07-02 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis.
Dennis.