Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wishing...

Wishing you were here by my side is all that I can do...

My arms around my pillow at night...

They should be holding you...




Fri vers av Dennis.
Läst 478 gånger
Publicerad 2005-12-11 14:41



Bookmark and Share


    NoMi F
Så vackert
Sorgset och längtande
Rimmet är fint, flyter bra.
2006-01-07

  Last Word Spoken
Så romantisk, underbar!
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Dennis.
Dennis.