Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är hon?

Var är hon? Kvinnan som gör mig berusad. Jag har sett henne i mina drömmar, men hittar henne inte... Kvinnan jag skulle ge mitt liv för. Vågar inte sluta tro att hon finns där ute. Någonstanns...Letar och letar, men hittar henne inte. Kanske gör jag fel som letar. Men hur stor är chansen att hon står där utanför min dörr och knackar på en dag? Vad gör man när man har så mycket kärlek man vill ge men ingen att ge den till? Tårarna rinner... Jag svämmar över ...av känslor... Drunknar långsamt...




Övriga genrer av Dennis.
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-01-18 09:12



Bookmark and Share


  minette
här är jag ju ...:)))
2007-04-01

  Saramaria79
hm,detta känns så väl igen..
Men ja lovar, en dag hittar du henne!!
2006-03-01

  Jessica Ebbesson
Känslor som svämmar över kan man alltid skriva ner på papper..eller publicera här på poeter..precis så fint som du gjort här :). Att leta febrilt efter något som inte dyker upp gör en bara besviken. Håller med tidigare kommentarer; släpp taget så hittar du henne säkert :) Lycka till!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Dennis.
Dennis.