Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken.

Allt jag ville ha var ärlighet

Men det gav du mig inte

Därför blev allting så fel




Fri vers av Dennis.
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-12-15 12:28



Bookmark and Share


  minette
ja så kan det gå ,,,tyvärr,ganska ofta :(
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Dennis.
Dennis.