Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ända tills

 

 

du kan andas välkomstorden

du kan andas välkomstorden till dig själv

upprepande rytmiskt

 

ända tills du känner dem beröra din hud

ända tills de

ur känner

stiger in i

ända tills

du

upplever dem

ända

in

 

när du så är i upplevandet har du önskeorden

detta genom insikten av ditt är

 

det ena trädet bär ej fler blad

än det andra

träden bär blad efter sina behov

träden bär blad efter sina behov efter allts behov

 

nåväl

en del bär barr

och barren är ej till för att stickas med

 

andas in doften så vet du de raka vägarnas väg

 

vildland vackra

vida vyer

helt utan ramar

stiger jag in i bilden

 

är ett vykort

utan adress

utan

frimärke

 

vildland

vackra

vida vyer

helt utan ramar

 

och har jag ramar är jag en björn

är jag en björn

är jag en sten

 

 

flyger ljusstrålar

är en vind av vindar

en hårslinga

rör vid din vackra panna

vid dina vackra ögon

 

blad

löv

flyger

virvlar

lekande runt dina fötter

 

regn

droppe

faller lätt

från var

från när

i är

 

är det en snöflinga rör vid din hud

smälter in

 

jag är berget

klipporna

mjuka linjer

rödskimrande

ljusockra

solguld

månsilver

strör

stoffljus

om dig

 

sandsten

löses

prismor dansar

med dig

 

kittlande

leendeljusa

 

vildland

i din famn

lever vi

är vi

 

liv

 

levande

 

liv

 

hör alltets hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-02 22:22



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Jag håller definitivt med ! Instämmer med nedstånde kommentar ! Mycket Vackert!
2011-02-02

  Ninananonia VIP
Vackert levande :)
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser