Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankekorn - är sådana som skaver i ögat då du inte kan sova...


Flashar min själ - titta in så får du se vad du kan få

viker ut mig
min själ hängs på vädring
din blick ger mig fägring

Blottar mitt hjärta
nedanför min bultande strupe
finns en djuprotad smärta

dväljs av tanken på rödheten
du gav mig
när allt blev pinsamt

nu är den tiden förbi
vi arbetar samman i ett team
ett välfungerande team

vi ror tillsammans
i en enad tvåsamhet
vem vill vara ensam
när man kan få leva i symbios
i en tvåsamhet

stänger in min själ
tillfälliga utvik behövs
icke längre

då du fattat min hand i din







Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-02 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t