Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snoddsnurran

 

 

solvända ansiktsljus

solvinds

solhem

 

jag sköljer

mina ögon

röda

 

i bäckens porlande slöja

 

dimsömn

vrides

ur

 

tumme och pekfinger fattar om tråd

 

vrider

med

sol

 

möts på mitten

 

med röda

med blå

gyllenband

 

i månauras andedräkt vackra




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-02 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert så att det förslår. bara du kan
väva samman ord som dessa. jag hoppas Ljuset vandrar hos dig
2011-02-03

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser