Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lilla alba som nu har blivit stor


EN SOLIG DAG

en underbar dag med sol blå himmel
och flera plusgrader

en dag som gjort för promenad men
för mig blev det ingen

hade en hel del saker som jag behövde
göra så blir det när jag skjuter upp allt
till sista dagen

men det går så bra att njuta av solen
genom fönstret och genom vindrutan

när jag så kom hem hade lagat och ätit
min mat var solen borta men varmt var
det fortfarande

timmarna hade rusat i väg det började
närma kväll jag vilade en timme

innan det var dags att åka till hundarna
ge dom mat och sen stanna en stund

några trevliga och fina timmar blev det
dom visar att dom tycker om mig och det
ömsesidigt

när jag lämnade dom såg deras sorgsna
blickar då hade jag gärna stannat en liten
stund till

men jag visste att matte och husse snart
skulle vara hemma

jag tycker inte om att vara ute sent på
kvällen med allt bus som just nu finns här





anits 2 februari 2011






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-03 00:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gävle centrum nattetid kan vara en dödsfälla.
2011-02-03

  Lars Hedlin
Härligt ....
2011-02-03

  Anya VIP
Fin bild och stund bjuder du på.
2011-02-03

  Eva Helene VIP
Du fick ändå din solskensstund med hundarna och så fint med bilden på "lilla Alba som nu har blivit stor"!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP