Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp mig


Förlorad
Från mig själv

Räddad
Av andra

Du nära
Svek mest

---

Lurad
I mig själv

Friad av gruppen
De andra

Litar aldrig
På någon igen

Hjälp mig




Fri vers av Grubbelmia
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-03 21:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, precis så är det och så känner jag också.
2011-02-04

  walborg
Håll distans - lång lång lina, och tystnad! Det hjälper.
2011-02-03

  Anna*
Starkt berörande rop på hjälp!
Sveket är kännbart.
Finns det något jag kan göra?
Kram ♥
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia