Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordefest

 

 

här är min jordefest

så ropade hon

 

 

lyfte månklocka

 

 

pinglade

mjukbjudande

in

händer

 

 

lyfte så handblad

 

ur fingrar växer grenar världsvida

 

droppar

faller ur

himlaskrud

 

 

bladsånger ljuda

 

här är min jordefest




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-04 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätteskön!!!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser