Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriker som jag Vill!

Grannarna klagar
på oljud om natten,
de tror inte att det är jag
eftersom jag är en väldigt skötsam person

det är inte jag heller
utan någon annan
som bor i mitt innersta
ett monster

monstret gillar att skrika
hela nätterna igenom
det är tur att allt detta sker
inom mig så ingen hör

skriket är våldsamt
så där så det penetrerar hörselgången
och tränger undan hjärnsubstansen
så den som hör
tror att den blivit tokig

är jag tokig
som skriker i det tysta

mina grannar skriker i trappen
de skriker för att de är fulla,
galna eller har glömt att ta sina tabletter
som gör ett de bli lugna,
skumma typer


det är synd om människorna






Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 17:19



Bookmark and Share


  lilla t
håller med dig och ändrar ;) Tack!
2011-02-04

  Annie b'larsson VIP
Klart man ska skrika ut sin förtvivlan. Egentligen borde de (grannarna) komma rusandes och fråga om de kan komma med kaffe och kaka eller nåt. Som DOM skriker "fyllgubbe, jävla utlänning" etc, på bakgårdarna... Det tycker jag är mycket värre.

Därför tycker jag texten inte är så pjåkig alls.
Men jag skulle slutat efter "skumma typer" - och avslutat med: "det är synd om människorna".

Den andra informationen behövs inte.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t