Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sansad

genomborrad
oslipad

otänkt
nykläckt
introvert

fastnaglad
fängslad
förstörd
förföljd

själv

genompyrd
utstyrd
pryd

farlig
obegriplig
nojig
saklig

djävulskt änglalik

jag






Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t