Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det glädjer också dig...

 

när ängens blomster lyser

och flinka fingrar väljer

så plockas flera färger

som fyller hela vasen

 

dem glädjer också dig

 

att minnas sommardagar

och fåglars aftonsång,

gulmårans goda dofter

och strandens mjuka sand

 

det glädjer också dig

 

att syna konstens nycker

och finna nya bilder

som vidgar ögats vyer

så kunskaper blir fler

 

det glädjer också dig

 

att finna stunder lugna

och veta att vi finns

det fyller själens rum

och ökar hjärtats tro

 

det glädjer också dig

 

(c) tk.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-04 23:27



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2011-02-07

    ej medlem längre
Tack för din vackra dikt!


"att finna stunder lugna

och veta att vi finns

det fyller själens rum

och ökar hjärtats tro



det glädjer också dig"


@nn
2011-02-05

  Veronic@
Vackert & genuint
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra