Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(sann historia) Repris


En älskad flickas självmord

I mitt sinne lever du ännu
mjuka beröringar av eld skriker ut min saknad,

eoner av tid skiljer våra tankar
ruttnande drömmar,

hat
kyssar vi delat i fjärran.


Horisonten är röd av skam
ser du bortom tiden,

var ligger din kropp begravd
När glömde du hata - se mitt helvete,

vem i helvete stack en 45a mot ditt huvud och tryckte av
lämnade mig i en blodpöl,

apatiskt stirrande
i mörkret,

efter
ingenting,

jag älskade dig för satan

du skulle inte dö,

lilla gumman




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-04 23:39



Bookmark and Share


    svarta ängeln
I'm sorry.

Livet är inte alltid en dans på rosor.
Starka ord, och starkt av dig.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth