Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se genom mina ögon

skärskåda fjärran
sök dig trött
somna därefter sött

Se genom mina ögon

slumrande silverregn
smeker varje säng
skänk mig själen

Se genom mina ögon

skrikande hysterika
en galen Medusa
med ormslingrande hår

Se genom mina ögon

skärskåda framtiden
sia om dess budskap
möt djävulen

i natt




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 20:17



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
du använder kraftfulla bilder - själva Medusa, fan själv! Den framtiden blir nog någons sista!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t