Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så Melodifestivalen här börjat igen? Och igen? Tack och bock igen!

Jag har ingen TV



Men då och då vill jag bli påmind om vad jag missar
så jag har låtit tatuera en tjusig TV-ruta runt mitt anus

Och när jag tittar mig i röven via spegeln när jag skiter
ser jag konkret vad som i huvudsak rör sig i detta rövland




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pitbullpudelns kärna
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 20:35



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Om det bara hade stannat vid Melodifestivalen...
2011-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Melodifestivalen är det främsta beviset för att det här folket är imbecillt och korkat.
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna