Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonjakt

en sömndrucken hand
sträcks ut
i nattens mörker

jagar demoner
föser undan dem
lätt med handen

handens kamp

skingrar demoner
som slingrar sig
genom natten

handen viftar till
och lockar morgonljuset
till sig

och

demonerna tar till flykten
pressar sig in i de dunklaste vrårna
gömmer sig undan
dagsljuset

handen vilar på kudden
knyts en aning
i en slags
omedveten kampgest

vi ska ta dem!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-06 00:10



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra beslutsamhet och kamplust i denna!
Nu tar vi dom!
2011-02-06

  Robin V
Mycket bra!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t