Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till X-et



Du ville ju bara...
Det gjorde väl ingenting...

Som om min kropp vore laglöst land..

Om du bara hade sträckt ut din hand,
smekt min kind, pratat med mig...

Men du inkräktade. Stal.
Och bedrog.

Nej, du förstod aldrig.

För ser du, det fungerar inte så.

Kärlek tar man inte.

Kärlek ger man.

Kärlek får man.

Jag har slutat tycka synd om dig.
Och nu är du ensam.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-06 11:02



Bookmark and Share


  lilla t
:) stark text är ju så där det kan kännas att bli bedragen och den bedragna gör så småningom sitt val, trösta, stanna eller gå... :) Är lite konstigt att det blir så att det är just den bedragna som ska trösta... tycker om din text.
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP