Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen älskar med vintermarken

hett
så snön smälter bort

solen värmer upp marken
så det spirar och gror
där inunder

Solen lockar fram fågelkvitter
och människor tar sig en promenad
barnen längtar till att sanden mjuknat i sandlådan
eller efter solstrålande dagar med bad

då kan man ju äta glass vardag




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-06 11:24



Bookmark and Share


  tom boreland
läs danska vädret, www/dmi.dk s långtidsprognås
2011-02-06

  Bibbi VIP
Ljuvlig
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t