Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gudomlig korv med bröd


Fullgubbe köper korv med bröd

Fyllepack fumlig, ful i kör
framgångsrik förefaller förförisk framför

Läppar lever parningsspel kring kockens klara kock
trampad tomat, torkad och gurktub, toppar tjock

ful, ficka fingrar var växel vackert viner
kastar krona katastrofalt kladdig, miner

varm väser välsignande men vasst
musik mjukar mun, kladd kring, kanske kasst

vad vissa visa veklingar vet
menar mannen, mot målet, patet




Fri vers av Kristofer Carlsson
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-12-12 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristofer Carlsson