Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brum brum..


att raka sig med rakapparat

Fartens levande knuff, knapp klar
tre hundra gram trubbig i tre trummar

Starka gräs gnolar, går väck
vissa vissna fastnar i säck

Attans allt annat, ej slät
tre med tid torskar icke lätt

Förr massa muff, mjukt mull
fin flicka finner fräsch, gull




Fri vers av Kristofer Carlsson
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-12-12 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristofer Carlsson