Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördarfrossa

Kör in kniven i hjärtat då, vad väntar du på.
Du har aldrig tyck om någon innerst inne och ingen har fulländat tyckt om dig. Du tycker inte om denna värld. Du håller dig vid liv trovärdigt icke svekfull, och bara jag kan se ditt sanna svarta jag. Att förstöra för andra är ditt dolda motiv
Det lilla jag behöver är en liten liten ljusglimt av hopp, snälla jag vill ha det.

Kör in kniven i hjärtat då, jag hamnar i fängelse annars. Det borde finnas undantag i lagen för sånna som du. Kanske en folkfest nån gång på våren med jakt där vissa som förkastat sig livsansvaret pekas ut, ej förtjänta sina mänskliga rättigheter. Den ljusa aprilmorgonen blir du tagen på bar gärning mitt i utövandet av dina svarta vanor. Illaluktande surt blod kommer då att rinna ned för våra varma gator, ner i avloppet.
Ge mig ett tecken på liv, du har utnyttjat mig hela ditt, visat kärlek som en del av en taktik.

Kör in kniven i hjärtat då, jag står inte ut. Jag försöker att säga upp kontakten med dig, men du forstätter bara att sprida ditt dova mörka bajs överallt i min omgivning. Bittra jävla lag som sakta knaprar på våra mänskligheter...

..To be continued most probably..




Prosa (Novell) av Kristofer Carlsson
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-09-29 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristofer Carlsson