Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fyllevirrel


Pizzabagarens skapelse

Teaterns två trötta ridåer, plötsligt trist regi
otymplig karusell leker varsamt i

Stigen kurvig mot vit scen reser och far
något sliter åt alla riktningar

Vill inte, svär
kraften livnärd av nåt okänt ännu en tyngd är

Hastig vind ekar takten
klibbig fors rinner, stannar, ett av skikten

omöjligt flödande för full flykt
blir brun scen




Fri vers av Kristofer Carlsson
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-09-29 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristofer Carlsson