Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verser jag hörde som liten och som jag kan minnas med ett leende


Som mamma sa

Har du ont i magen
får du gå till Per i Hagen
och slå en spik i magen

Och om inte det hjälper
så får du gå till tant Lotta
och sitta på potta

Sen kan du ta vägen
förbi tant Emma
så kanske du får en femma




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 2951 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 12:52



Bookmark and Share


  aol
det var det det var detta här får du en plätta
kram ler
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt