Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst - längtan

efter
kärlek
ömhet
gemenskap

söker efter den andra halvan
som hör i hop med en själv
den andra delen till navelsträngen

törstar efter
bevis
bekräftelse
trohet

letar under varje mossbeklädd sten
för att finna den rätta
den minst defekta

längtar efter att återigen
bli hel





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-06 23:19



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Utan längtan inget liv!
Fin dikt.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t