Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde fåglar idag, och de drillade falskt för full hals

tur för honorna att hanarna värmer upp innan de anländer hit
för som fåglarna skrek idag blir de för evigt singlar
ingen vill ha en dårfink som skränar falskt

utan en trast som drillar friskt
om fjärran länder
om smäktande nektar
om löfte om välfyllda fat

våren är inte här ännu
men jag hoppas att den kommer snart




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-06 23:23



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
De kanske sjunger falskt för att de längtar så efter VÅREN!?
2011-02-07

  amber
BRA
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t