Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland finner man vackra ord på de mest underliga ställen. Ibland är även Sorg vackert...


Din evige kamrat

-

Mellan blodsprängda ögon och nattliga äventyr

Landar gyllene dun av stillhet

Promenerar lyckligt mellan pölar som stinker av hat

Fira broder, fira! Sjunger en kör av lyckliga kålsupare

Ekon klingar fortfarande ljuvligt mellan lakan av passion

Tillsammans, ja tillsammans skapar två magi

Men när dagen fångat natten och solen spelar spratten

Då är det dags att förbereda för nya äventyr

Jag såg, jag segrade och jag kom

Om och om och om

När jag dansade till toner av Sture och fruktade vår låt

Då faller insikten likt hästar som hoppar från en bro

Splatt! Jag är fri... ?

För mellan pölar som stinker av hat, promenerar jag lugnt och jagar gyllene dun av stillhet

För mellan pölar av hat, där vandrar din evige kamrat




Fri vers av Sergej
Läst 607 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej