Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon

jag ville vara tårarna på din kind
för att kunna hjälpa dig tillbaka
du hade stängt av din elektricitet
sa att du ville hålla alla dörrar låsta
men jag ville bara vara där
interfera med dina mörka ögon
provocera dina deltaslöa nerver
få tillbaka ljuset runt dina läppar




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 15:28



Bookmark and Share


  Blåbäret
intagande och inkännande
hela vägen fram till gränsen

längre kan man inte komma
utan att bli insläppt
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn