Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ändå



den långa vinden sjunger genom gräset
vemodet andas i tystnaden
tiotusen stjärnor faller utanför mitt fönster
och ändå är min längtan osynlig




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-07 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja man tycker ju att så många löften
skulle ge längtan lite växtkraft
2013-09-03

  Mow Dean VIP
Konst!
2011-02-07

  yoakimu
Fantastiskt vacker, jag tappar andan av skönheten i denna text.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP