Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtan gräver sig in...

 

smärtan gräver sig in

letar efter den svagaste punkten


skär

trycker

ilar


förirrar sig inåt djupet

bortom den svagaste punkten


förökar sig

äter upp

fläker ut


tränger fram tårarna ur kanalens djup

dem blöter ner kinderna

och faller mot handflatornas kupade skärm

 

skriket efter dig

hörs vida

 

(c) tk.

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-07 22:12



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
fantastisk text du skapat om den svagaste punktens oförmåga - svartaste sorg
2011-02-09

  Catharina Edin VIP
Oj, detta var smärtsamt.
Får mig att hoppas, att det inte är självupplevt.
2011-02-08

    ej medlem längre
mycket vackert.
2011-02-07

  Ninananonia VIP
Du beskriver smärtan så bra.
Tack!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra