Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en gång till

 

bara en enda fråga har jag

bara så

hur går allt

hur lever allt

med dig?

 

bara en enda gång ville jag

se dig i ögonen igen

dricka en kopp te

andas din doft

bara så

 

en enda gåva

ville jag ge

min värme  min styrka  min kärlek

och minnet av mig

i ditt hjärta

 

då kan jag flyga igen

med havsörnsvingar

fri i stormen

utan att landa

förrän mörker har tätnat

svart

 

då kan jag åter

ströva miltals över öde länder

fri

 

egensinnig och apart

krävande

berusad av kärlek

och frid

 

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-14 20:22



Bookmark and Share


  aol
så vackert genom diktarjagets pupill man ser jagets längtan kärlek rakt enkelt,
2011-03-11

    ej medlem längre
Suck...att kunna skriva..så...
2011-03-07

  Ninananonia VIP
Skön poesi!
Skön som livet :)
2011-03-01

  Ulf Lagerholm
En rak text om kärlek och längtan. Det är märkligt hur en relativt enkel bildhantering kan fås att gnistra som en ädel sten, som helhet, genom ögat på en enskildhet;

"och minnet av mig
i ditt hjärta"

Tack för de orden.
2011-02-26

  Suzy med punkterna
Du målar mina känslor just nu...
2011-02-17

    Naji Yaaqoub VIP
skönheten flöder och känslorna brinner
bara en gång till
Tack för texten!
2011-02-15

    ej medlem längre
Du skriver med stor skönhet i dina ord. Min association blir:
Som att efter många år träffa sin allra första stora kärlek... bara för en enda gång. Och sedan skiljas åt igen.. Men med känslominnen förnyade. En spännande tankelek.
2011-02-14

  Lena Själsöga Keijser
dina ord ser jag segla in
i en hand
ett handdun
mjukt svepande
skimrar strålar ditt ordsmycke

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-14

    ej medlem längre
"förrän mörker har tätnat

svart"


Jävlar, vad bra. Liksom det övriga. Men just den meningen...morr, vad bra.
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP