Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Mercedes ljus

jag stod där och såg ut över staden
orörlig och utan att blinka
såg jag hur allting rörde på sig där nere
en mosaik av tung tröghet
mitt i all skenande hysteri
jag såg de kamouflerade änglarna ovanför
avvaktande och helt nere i varv
jag stod där och andades stilla
andades utslitet syre
andades massiv förflackning




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 16:47



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Vilken ordbehandling, otroligt fint!
"en mosaik av tung tröghet" Wow.
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn