Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort kärlektdikt. Den är inte dedikerad till någon, men förhoppningsvis så kan ni se någon speciell person i ert inre när ni läser denna.


Ode to Her

The beautiful innocence
Buried deep in her shy personality
made it impossible for me
To return to reality.
With my mind far lost
In her sparkling appearance,
I lost my every sense.
A burning feeling,
Which I cannot explain,
burst out in my heart -
A sensation of freedom.
Although my heart was burning
I couldn't feel any pain,
It was merely numbing.
It felt like my mind was running.
To what destination
I did not know.
Because my thoughts were stunned
And, seemingly, powerless
To ever again flow.
I don't know
What to make of these feelings,
But I believe, that by love,
I have been crowned.




Övriga genrer av Bittersweet Bowtie
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet Bowtie
Bittersweet Bowtie