Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten "Nonsense" översatt till svenska. Detta är fortfarande nonsens.


Nonsense (Översatt)

Flimrande, ljuset
Ja, gnabbande är min mun
Åh, varför hymnen skriker gällt
Inte den flimrande hymnen av ett gnabbande ljus
Ta en lämnande förruttnelse
Det är varför en simmare är felbar
Ett växande av söm
Och lämnat vid det växande slutet av allt, är det felbart
Gränsen säljer en vidjas öga
Inte om inte en glädjande sorg töms på luft
Den som vanära vältrandets strand
Den vältrande vidjans strand tömmer det glädjande ögat på luft




Fri vers av Bittersweet Bowtie
Läst 161 gånger
Publicerad 2013-04-16 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet Bowtie
Bittersweet Bowtie