Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är inte igår


Igår var idag imorgon

Men idag är idag idag.




Fri vers av Piraya
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-16 18:34



Bookmark and Share


  LassO
idag var igår imorgon, annars var de rätt ;=)
2011-02-20

  Larz Gustafsson VIP
"It´s not yesterday anymore" (Talking Heads)
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya