Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isflak

sol
steg
i mig
ett helt
liv ligger
som nötta
gräsmattor
aldrig ska
dom klippas
bara växa
gator hem
till dig
ge pensel i
mjuk rörelse
klipp hål här
riv upp mig
& låt sol
sprida isflak
att stå ut på




Fri vers av ss
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-08 23:24



Bookmark and Share


    Yarissa
vackert
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

ss