Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda vägar syns bäst i månsken

-

Jag som alltid trodde morgonen var vår stund

Att monopolet var konstant över allt vårt

Men du privatiserade och sålde ut

Jag är fortfarande för det statsägda och gemensamma

Att du tar profiten själv får jag leva med

Men du ville något annat en gång




Fri vers av Sergej
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-08 23:38



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ord som berör...där den sista raden tar ett fast grepp om mig som läsare...vemodet klingar djupt...gripande skriftat!
2011-02-12

  aol
bra skriftat med stort sanningsdjup
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej