Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


onzdag




död'n och Trizteza Melancholica

död'n finns inte här

finns aldrig här där jag är

vore den det:
hur skulle jag då kunna uppleva den
om död jäven jag själv vore?

men död'ns lillasyrra är här
gäspar med tom blick
mår dåligt
pga sig själv

Trizteza Melancholica




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 15:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tror mig förstå textens själ
men är det innehållet jag förstår
eller innehållet som förstår mig?
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP