Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Är

Jag är ängeln utan gloria.
Jag är tiden utan historia.
Jag är soldaten utan vapen.
Jag är meningen utan budskapen.

Jag är syndaren som aldrig syndat.
Jag är löparen som aldrig skyndat.
Jag är älskaren som aldrig gett sitt hjärta.
Jag är den som aldrig känt någon smärta.

Jag är drömmaren som aldrig drömt.
Jag är domaren som aldrig dömt.
Jag är spelaren som aldrig spelat.
Jag är fel men jag har aldrig felat.

Jag talar sanning när jag ljuger.
Jag ljuger om jag säger att jag duger.
Jag bygger broar som går över mark.
Jag är den första droppen blod på vitt ark.

Jag är någon jag aldrig velat vara.
Jag är farlig men aldrig varit en fara.
Jag är inte elden utan endast lågan.
Jag är inte svaret utan endast frågan.

Jag är astronauten som är flygrädd.
Jag är rebellen som passerar osedd.
Jag är mördaren som aldrig begått ett mord.
Jag är den nutida poeten utan sina vackra ord.

Jag är den sista av mitt slag.
Jag är stark men även svag.
Jag är, jag är här och nu.
Jag har alltid, varit du.




Bunden vers (Rim) av Jramos
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-09 19:57



Bookmark and Share


  Robin V
Snyggt!
2011-02-09

  Lille katt
åh vad snyggt! Vad vackert! Applåd!
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jramos
Jramos