Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hynda - en tik, alltså en hund av honkön

kom hit och fynda
rota bland grejerna
Skynda!

Förträffliga
fynd gör du hos mig
jag har saker skapta
bara för dig!

Skynda, Skynda fynda!
Kanske kan du rentav
köpa dig en hynda!

Hyndan kan få dig
slank, fin med en
vältrimmad uppsyn

En trevligt, troget sällskap
blir snabbt din hynda
hon värmer dina fötter
om kvällen

slut blir det med disken
slickar tallriken ren
gör din hynda

Skynda fynda, kom och köp en hynda!






Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-09 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t