Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Gud

Mitt vackra värmande ljus
som är min fader
Gud, du underbara kraft
du välgörande livgivande ljus!
Vart jag än vandrar går du bredvid mig
och leder mig rätt
Mitt vackra ljus,
som en stjärna på natthimlen




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-02-10 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten