Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen stjärnor (1993)


Jag sitter här ikväll med ett whiskyglas,
jag har rest ifrån dig ännu en lång lång dag,
jag vet inte varför vi har det så,
men jag hoppas på en annan morgondag.

Ref.

Tusen stjärnor likt tusen eldar,
på en himmel sidenblå.
du är inte här ikväll min vän,
och du går inte att nå.
Mitt enda sällskap är tusen stjärnor,
på en himmel mörkt mörkt blå
och jag sitter ensam och jag undrar,
hur blev det nånsin så?


Vi möttes en sommarnatt och allt var gott,
vid stranden så kom vi att förlora oss,
jag såg dig som en drottning i morgonljus,
och vattnet det var ljummet av solens bloss.

2x

Ref.

Tusen stjärnor likt tusen eldar,
på en himmel sidenblå.
du är inte här ikväll min vän,
och du går inte att nå.
Mitt enda sällskap är tusen stjärnor,
på en himmel mörkt mörkt blå
och jag sitter ensam och jag undrar,
hur blev det nånsin så?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Järnkatten
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-10 19:43



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Waoowww, vilken underbar låttext - med superbt flyt tack vare att du lyckas fullt ut med rimorden, finns "takt och ton" i både verser & refräng. Klart jag blir nyfiken på melodin!!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten