Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite jämmer över min torsdag


Saltet svider i ögonen

är trött
nog nästan död
eller halvdöd
helt död är jag inte

eller

neej, jag lider därför finns jag
jag tänker därför minns jag

mina torsdagar är uppåt väggarna
har en hemsk tjänstefördelning
men hellre en dags helvete
än en tillvaro utan arbete

jag vet att det finns en ljusning
imorgon
jag älskar imorgon





Fri vers av lilla t
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-10 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t