Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv


En timme
En morgon
En dag

En födelse
En människa
En möjlighet

Timmen
Morgonen
Dagen

Födelsen
Människan
Möjligheten

Ett liv




Fri vers av Grubbelmia
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-10 20:13



Bookmark and Share


    Mejja
Underbar!!!
2011-06-09

  filosofian
Vad fin och så sant.
2011-02-12

  Grubbelmia
Lodjuret. Jag ser liv även i döden - men det är en annan sorts liv. Ett liv vi inte som ändliga människor kan förstå oss på...
2011-02-10

  lodjuret/seglare VIP
döden är en del av livet
ändå saknar jag den inte
2011-02-10

  Bibbi VIP
Och jag tror att Du nu har den bästa tiden framför Dig.

"Första dagen på resten av Ditt liv"...stod det inte så i en sång?
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia