Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte så de skulle bli

det sista jag tänker
innan jag somnar
är alla underbara dagar
jag haft med dig
den senaste månaden.
de är inte slut
men de kommer inte
bli samma sak när jag vet
att du inte
har samma känslor för mig.
du måste ha känt nått,
lite starkare känslor,
med tanke på allt trevligt vi gjort.

jag gillar dig massor
och är glad över att vi
ändå ska försöka va vänner,
ändå är jag extremt less på livet
och gråter mig till sömns..




Fri vers av Stina Jonsson
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stina Jonsson
Stina Jonsson